Asunnot

Hämeenlinnakeskukseen tulee neljä asuintaloa, yhteensä noin 240 asuntoa.

Runsaasta asuntotarjonnasta löytyy oma koti kaikkiin elämäntilanteisiin ja mikä parasta, keskeltä Hämeenlinnaa. Havainnekuva KaivokadultaLaadukkaiden NCC TähtiKotien lisäksi keskukseen rakennetaan Kotosalla-asuntoja yli 55-vuotiaille sekä  muuta monimuotoista asuntotarjontaa. Kaikkiaan valmistuu noin 240 modernia ja viihtyisää asuntoa eri yhtiöihin. Suunnittelussa otetaan huomioon eri elämäntilanteissa olevien asunnon ostajien tarpeet.

Asuinrakennukset sijoittuvat kauppakeskuksen viereen sen itäpuolelle ja yhtiöiden tontit rajoittuvat Kaivokatuun. Asunnoista on Hämeenlinna-
keskuksen liikkeisiin ja palveluihin sekä mm. kävelykatu Reskalle esteetön ja lyhyt matka. Torillekin on matkaa vain noin 500 metriä.

Asuinrakennukset ovat 4-6 kerroksisia. Ylimpiin kerroksiin rakennetaan muutamia tyylikkäitä kattoterassiasuntoja. Asukkaiden autopaikoitus tulee Hämeenlinnakeskuksen alakerroksissa sijaitsevaan autohalliin, josta on helppo kulkuyhteys vaikkapa hissillä omaan kotiin.
ASUNNOT LYHYESTI
4 asuinrakennusta
noin 240 asuntoa
valmistuminen samassa aikataulussa kauppakeskuksen kanssa

llmastonmuutoksen hidastaminen ja ympäristönsuojelu ovat NCC:lle tärkeitä asioita. Olemme kehittäneet ohjenuoraksemme NCC Green
-ohjelman, jonka avulla voimme vaikuttaa ympäristön tilaan. NCC TähtiKodit rakennetaan ja suunnitellaan niin, että ne ovat parasta A-energialuokkaa. Teemme jatkuvaa kehitystyötä uusien rakennusten energiankulutuksen vähentämiseksi ja pyrimme rakentamaan mahdollisimman ekologisesti.