Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä
– jos haluat ilmoittaa 6-8-vuotiaan tyttösi tai poikasi maksuttomaan Antero Koivulan mäkihyppykouluun tai tämän talven uutuuteen mäkihyppykoulun Mäkikotkakouluun
– jos lapsesi tai nuoresi haluaisi harrastaa mäkihyppyä tai muuta talviurheilulajia, mutta tämä ei ole mahdollista perheenne taloudellisen tilanteen takia tai jos muutoin tunnet tällaisen lapsen tai nuoren
– jos olet Kuusamossa vammaisliikuntaa järjestävän yhdistyksen tai muun vastaavan toimijan edustaja ja toivot saavasi rahoitusta urheilutoimintaanne
– jos haluat lisätietoja Antero Koivulan mäkihyppykoulusta tai mäkihyppykoulun Mäkikotkakoulusta tai jos haluat tilata ilmaisen Antero Koivulan mäkihyppykoulu-esitteen joko sähköisenä tai paperiversiona
– jos haluat aloittaa uuden talviliikuntaharrastuksen
– jos etsit ammattimaista mäkihyppyvalmennusta
– jos haluat lisätietoja Lasten omat talviolympialaiset & Lumen riemut –tapahtumasta, joka järjestetään tänä vuonna 15.12.2015 kello 10-16 Kuusamon Korpiseuran mäkimontun sisä- ja ulkotiloissa
– jos haluat osallistua Lasten omat talviolympialaiset & Lumen riemut –tapahtumaan esimerkiksi oheistapahtumien tai ruokailun järjestäjänä hyväntekeväisyyshengessä
– jos haluat lahjoittaa varoja toimintamme tukemiseksi tai jos haluat tukea toimintaamme jollakin muulla tavalla
– jos olet yrityslahjoittaja ja haluat sponsoroida toimintaamme saaden samalla näkyvyyttä tuotteillesi
– tai jos olet yrityslahjoittaja ja haluat lahjoittaa yrityksesi tuotteita myytäviksi hyväntekeväisyyshuutokaupoissa.

Otamme mielellämme vastaan myös palautetta toiminnastamme sekä järjestämistämme tapahtumista. Sekä ruusut että risut ovat tervetulleita!

Toimisto
Toimistomme sijaitsee Kuusamon Korpiseuran mäkimontun sisätiloissa. Osoitteemme on Mäkimontuntie 100, 98765 Kuusamo. Pääset parhaiten perille omalla autolla. Toimiston edestä ja kisamontun ympäristöstä löytyy runsaasti pysäköintitilaa, jonka käyttö on maksutonta kaikille toimistossamme vieraileville kävijöille sekä urheilijoille ja heidän huoltajilleen.

Toimistomme on avoinna maanantaista tiistaihin kello 8-16, keskiviikosta torstaihin kello 9-17, perjantaisin kello 10-15 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11-14. Voit soittaa toimistomme aukioloaikoina numeroon +358 12346780. Jos toimistosihteerimme ei ehdi puhelimeen, voit jättää viestin äänimerkin kuultuasi. Kerrothan viestissäsi selkeästi nimesi sekä yhteystietosi, joista sinut tavoittaa toimistomme aukioloaikoina. Kerrothan myös lyhyesti mitä asiasi koskee. Voit lähettää toimistollemme myös sähköpostia osoitteella toimisto@kuusamonkorpiseura.fi . Kerrothan sähköpostiviestissäsi nimesi, yhteystietosi, joista sinut tavoittaa toimistomme aukioloaikoina sekä lyhyesti mitä asiasi koskee. Pyrimme vastaamaan kaikkiin sähköpostiviesteihin kahden arkipäivän sisällä viestin saapumisesta, mutta otathan huomioon, että kiireellisinä aikoina vastaaminen saattaa kestää kauemmin. Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme, että soitat.

Jos haluat ilmoittaa lapsesi Antero Koivulan mäkihyppykouluun tai Mäkikotkakouluun, ilmoita viestissäsi mitä ajanjaksoa ilmoittautuminen koskee. Kerro myös lapsesi nimi sekä syntymäaika. Paikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Antero Koivulan mäkihyppykouluun ja Mäkikotkakouluun voi ilmoittautua myös puhelimitse. Osallistuminen on maksutonta. Korpi Charity tukee Antero Koivulan mäkihyppykoulun toimintaa.

Antero Koivulan mäkihyppykoulun esitteen voit tilata näppärimmin osoitteesta esitetilaus@kuusamonkorpiseura.fi . Sähköinen esite on maksuton ja se toimitetaan siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla teet tilauksen. Pyrimme toimittamaan sähköiset esitteet kahden arkipäivän sisällä siitä kun olemme saaneet tilauksen. Otathan kuitenkin huomioon, että kiireisinä aikoina esitteiden toimittaminen saattaa kestää hieman kauemmin. Jos esite ei ole saapunut sinulle neljän arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä, tarkistathan roskapostisi ennen kuin otat meihin uudelleen yhteyttä.

Toimitamme esitteitä myös postitse, mutta otathan huomioon, että joudumme tällöin perimään viiden euron käsittely- ja postituskulut kustakin postitse toimitetusta esitteestä. Toimitamme esitteitä postitse ainoastaan Suomeen. Jos tilaat esitteen postitse, ilmoitathan tästä tilauksen yhteydessä. Ilmoita myös postiosoitteesi sekä se kuinka monta esitettä haluat tilata. Käsittely- ja postituskulut tulee maksaa vastausviestissä ilmoittamallemme tilille ennen kuin postitamme esitteet. Pyrimme postittamaan esitteet kahden arkipäivän kuluessa siitä kun maksu näkyy tilillämme. Otathan kuitenkin huomioon, että kiireisinä aikoina postittaminen saattaa kestää hieman kauemmin.