Tawastia-Keittiöt

Parhaat keittiöt ovat syntyneet niin, että käyttäjä osallistuu suunnitteluun, ja kokenut asiantuntija on mukana tuoden esiin erilaisia vaihtoehtoja. Olemmekin päätyneet veloituksettomiin kotikäynteihin niin uudisrakennus- kuin remonttikeittiötapauksissa.

Perinteinen perheyhtiömme tekee ja toimittaa yksilöllisiä korkealaatuisia keittiöitä laatutietoisille asiakkaillemme. Näiltä sivuilta toivomme sinun löytävän uusia ideoita oman kotisi kalustamiseen.

Kotimaisuus on tuotteissamme itsestäänselvyys. Luotamme Suomessa tehtyihin tuotteisiin ja niiden korkeaan laatuun. Pyrimme aina toimittamaan suomalaisten valmistamia ympäristöystävällisiä tuotteita, joissa hiilijalanjälki jää todella pieneksi.

Tuotevalikoimistamme löydät varmasti sopivat tuotteet niin uudisrakentamiseen kuin myös remonttiin. Toimitamme kalusteet keittiöihin, kodinhoito- ja makuuhuoneisiin sekä WC- ja eteistiloihin. Kaikki toimitukset tapahtuvat asiakkaan tilaamien mittojen mukaan kotimaisella puusepäntehtaalla teetettynä.
– Pystymme toimittamaan vaativia kokonaisuuksia asiakkaiden toiveiden mukaan tehtyinä. Tarvittaessa myös standardeista poikkeavia ratkaisuja, joita muut eivät halua tai pysty tekemään.
– Toimitusvaihtoehtona Mellano-kokonaistoimitus. Rungot, ovet, tasot, vetimet, listat, kaikki samalla kertaa, nopea toimitus kotiin tai työmaalle.

Meiltä löydät kaikki vaihtoehdot uutta ilmettä itse tehdyllä ovien vaihdolla keittiöön luovasta remontista täyden toimituksen avaimet käteen vaihtoehtoon asti. Työ kokonaisuuteen voidaan sopia vanhojen kalusteiden purkamiset ja pois kuljetukset, maalaukset, laatoitukset, lattiapintojen uudistukset, sähkö- ja LVI-työt sekä uusien kalusteiden asentamisen.

Keittiöt ammattitaidolla suunnittelusta toimitukseen
Haluamme tehdä kaiken paremmin kuin muut. Asiakkaamme muistavat meidät laadukkaista kalusteista ja kohtuullisista hinnoista. Perheyrityksenä tarjoamme henkilökohtaista palvelua.

Onnistunut kokonaisuus
Onnistunut kokonaisuus muodostuu yhdessä ammattilaisen kanssa toteutetuista harkituista yksityiskohdista.

– Viimeiseen hiottu sijoittelu
– Blum markkinoiden hiljaisimmat ja parhaiten liikkuvat LEGRABOX-laatikot,
sekä Tandembox- ja Metabox-laatikot hidastuksilla
– Blum laadukkaat saranat
– Ovet valintasi mukaan
– Valaistus, selkeys, käytännöllisyys ja kontrastit