Katutöitä tehdään kevään aikana eri puolilla kaupunkia

Itäpuolella Tamperetta aloitetaan katutyöt huhtikuun lopulla Vehmaisissa. Uusittavina ovat Juolankatu, Reikonkatu ja Inolankatu. Ristinarkussa kunnostetaan Lautamiehenkatu välillä JankankatuIsomäenkatu, Kukkuraisenkatu, Pikkumäenkatu ja Isomäenkatu.

Ruotulassa kunnostetaan Suopuisto, Laalahdenkatu ja Sarjantie. Linnainmaalla kunnostetaan Kotipellonkatu. Ristinarkun sekä Ruotulan ja Linnainmaan kadunrakennustyöt aloitetaan urakoitsijan valinnan jälkeen toukokuussa.

Työt kestävät loppuvuoteen asti. Urakoitsijasta ja aikatauluista yhteystietoineen ilmoitetaan kohteiden läheisyyteen pystytettävissä töiden infotauluissa. Kadunrakennustöiden yhteydessä tehtävistä vesihuoltolinjojen saneerausurakoista vastaa Tampereen Vesi.

Eteläpuolella Tamperetta viimeistellään Rantaperkiössä Hatanpään valtatien ja Nuolialantien viime vuonna uusittu liittymä. Työt alkavat toukokuussa ja kestävät kesä-heinäkuulle. Liittymässä tehdään päällystys-, kivi- ja vihertöitä. Länsipuolella Tamperetta jatketaan Ristimäen alueen katusaneerauksia viime vuodelta.

Työt käynnistyvät huhti-toukokuussa ja jatkuvat syksyyn. Epilässä uusitaan Winterin mutkan eli Nokiantien ja Pispalan valtatien liittymän tukimuuri sekä kadun pintarakenteet liittymässä. Työ alkaa huhtikuussa ja kestää kesän ajan. Tesomalla täydennetään radan melusuojausta. Radan varteen rakennetaan meluvallia ja meluseinää. Vuoreksessa saadaan kesällä valmiiksi koko Vuoreksen puistokatu Automiehenkadulta Ruskontielle saakka sekä Särkijärven silta.