Ekotehokkuus on Vihreän viikon teemana

Kansainvälinen Vihreä viikko 2016 järjestetään Tampereella perinteiseen tapaan kesä- kuun ensimmäisellä viikolla eli 5.–12.6.2016. Vihreän viikon ja maailman ympäristöpäivän kansainväliset teemat vaihtuvat vuosittain. Tänä vuonna ympä- ristöpäivän teemana on Metsät – luonto palveluksessasi ja vihreän viikon teema on Ekotehokkuus – kuluta vähemmän, elä paremmin.

Tänä vuonna Vihreä viikko alkaa maailman ympäristöpäivän tapahtumalla sunnuntaina 5.6. metsäretkellä Soukonvuoren luonnonsuojelualueelle sekä vegaanipiknikillä Koskipuistossa. Viikko jatkuu ekotehokkuuteen liittyvällä tavaravaihtotapahtumalla Tammelan torilla maanantaina 6.6. Koko viikon ajan järjestetään useita muita tapahtumia muun muassa opastettuja retkiä lähiluontoon ja metsiin eri puolilla Tamperetta. Myös villivihannesretkiä ja ekokylävierailu on suunnitteilla lähiseudulle.

Tapahtumia päivitetään nettisivuille sitä mukaa kun ne varmistuvat, joten tarkista täsmälliset tapahtumatiedot osoitteesta: www.tampere.fi/vihreaviikko. Vihreä viikko Tampere on myös Facebookissa. Viikon lopullinen ohjelma vahvistuu toukokuun puolivälissä